Penny Board Australia

Penny Classics zijn de originele Penny-skateboards zoals jij ze kent. Ze zijn nu vernieuwd in elkaar gezet om met de mooiste kleurencombinaties te pronken. Ze staan helemaal voor waar het bij Penny omdraait: eropuit trekken en uit je dak gaan met je vrienden, waar je ook bent.

Elk Penny Skateboard is opgebouwd uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit en met hartstochtelijk oog voor detail. Penny Skateboards zijn ontworpen en gebouwd om er goed uit te zien, goed te presteren en al je verwachtingen te overtreffen. Penny Skateboards, sinds jaar en dag.

Met het eerste en originele 22" of 27"  Penny Skateboard kun je snel en wendbaar rijden en het is ideaal om overal snel en probleemloos te komen. Het is ook geweldig voor die jonge Penny-skaters die wat kleiner zijn. Wil je een cadeau kopen voor een jongere skater of wil je gewoon een draagbare maat skateboard, dan is de 22" of 27" het board voor jou.

Penny Skateboards maakt premium plastic skateboards. Hierdoor kun jij achter de zon aan en plezier maken. Er zijn vele kleuren, waaronder pastelachtige maar ook hele felle kleuren en afbeeldingen, de zogenoemde Graphics. 
Er is zeker een Penny-skateboard dat bij jouw eigen stijl past. Stort je op de Penny-levensstijl, lifestyle, maak plezier met ons en vind je favoriete Penny-producten die je bij ons kunt aanschaffen.

Bij sommige Penny boards kennen een levertijd van 2-3 dagen. 

 

Classic Series Fade Series Pastel Series Graphic Series

 

Need Help?