WasteBoards

WasteBoards

WasteBoard by Odyssey Lifestyle SkateStore

Odyssey Lifestyle SkateStore is de ‘plastic mini cruiser’ specialist van de Benelux. Maar de vervuiling van plastic is een wereldwijd groeiend probleem. Oceanen, stranden, rivieren en steden worden er steeds meer door vervuild. Wij van Odyssey Lifestyle SkateStore erkennen dit probleem. Met veel trots presenteren wij het merk WasteBoards uit Amsterdam. WasteBoards pakt dit probleem aan en betrekt zoveel mogelijk mensen bij het creëren van awareness en waarde van plastic door er skateboards van te maken.

Met heel veel plezier!

Uniek ontwerp

WasteBoards maakt hoog kwaliteit skateboards van plastic flesdoppen. De doppen worden verzameld bij muziek evenementen, schoolkinderen, bedrijven, noem maar op. Elke WasteBoard is uniek omdat ze met de hand zijn gemaakt. Geen enkel patroon of kleurcombinatie is daarom hetzelfde.

Missie van WasteBoard

Het doel van WastBoard is om het publiek de waarde van plastic te laten zien terwijl je plezier maakt met skaten. We laten zien dat het geen afval is maar ruw materiaal om toffe spullen met te maken zoals een kwalitatief skateboard.

Odyssey Lifestyle SkateStore heeft met WasteBoard een unieke serie ontwikkeld. Laat zien dat jij ook een wereld wilt zonder plastic afval terwijl je skate!

Need Help?