Wielen

Wielen

Waar je ook met je board naar toegaat en hoe je ook skate op je Penny-board, Penny-wielen laten je niet in de steek.

De Penny-wielen van 59mm zijn te krijgen in setjes van 4, en er zijn veel kleuren waaruit je kunt kiezen vind wat perfect past (of juist niet perfect past) bij jouw favoriete Penny-deck en creëer een look zodat iedereen bij de bowl ernaar kijkt. Ze zijn te krijgen in effen en doorzichtig en in alle kleuren van de regenboog; roze, rood, wit, zwart, paars, groen, blauw, geel en oranje. Effen, doorzichtig, glanzend of kolkend! En voor wie graag kleuren door elkaar gooit,Penny verkoopt Penny ook meerkleurige wielsets zo heb je in elke hoek een andere kleur! Heb je genoeg van je huidige kleur? Gooi ze door elkaar, mix en stem af. Jij beslist.

Penny-wielen zijn meer dan een flitsende aanvulling van je deck. Ze bestaan uit hoogwaardige materialen die niet afschilferen en krassen, zodat je langer lekker soepel kunt blijven rijden. 

Het hoeft echt niet eentonig te zijn want naast de originele wielen van Penny bieden wij ook wielen van de merken Kryptonic Star Trac en OJWheels. Deze wielen hebben een diameter van 60mm en 65mm. 

Need Help?